Livsstil

Red wine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ibland blir det helt klart inte som planerat.  Jag drog med syrran till Emporia, det dummaste valet jag kan ha gjort i mitt liv. Man åker inte dit frivilligt på ett lov, holly mother of god vad folk det var. Jag hittade inget och värken i nacken kom när jag körde bil, för man måste ju röra på huvudet när man kör bil.

Inom Ica så syrran fick handla, jag var hungrig men kände inget sug alls på något och ville bara hem och rasta kamphundarna och lägga mig för att vila upp mig och dra iväg på after work, men värken blev inte bättre så jag låg kvar i sängen och var allmänt bitter, besviken och ledsen för att allt bara går åt helvete och för att folk är riktigt dum i huvudet haha!

Men nu fick jag nästan liggsår, så efter en varm dusch som gjorde nacken gott så tände jag lite ljus och hällde upp ett glas rött. Det är ju trots allt fredag, sjömannen är inte hemma, telefonförsäljaren var inte uppenbart inte sugen på min inbjudan så , jag spelar bra musik på spotify, fulsjunger för grannarna och dricker rödvin. Hade jag haft en gitarr och kunnat spela hade nog grannarna ringt störningsjouren haha!

Det blir helt enkelt en lugn kväll hemma med kamphundarna och googla massa antiinflammatoriska råvaror och inredning  .. och kläder!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.