Livsstil

Fredag, spräningar och matlådan i golvet

Årets sista fredag.

Fredag morgon och jag vaknade vi 8 tiden men jag valde att ligga kvar i sängen och spela lite på mobilen, laddade ner spel i går för att sysselsätta mig och medan kamphunden fortfarande sov på morgonen så spelade jag lite. Jag slår vad om att jag om någon dag kommer radera dom då jag inte tycker det är kul med spel egentligen haha.

Vi har varit på morgonpromenad och skällt på andra hundar, det är typ Chanels största intresse om det inte är en speciell hund som hon kanske tycker om och nakenhunden i trappen är absolut ingen favorit så hon skäller gladeligen på den hunden haha. I dag sprang till och med ägaren före bara för att hennes inte skulle börja skälla med .. även fast hon inte säger att den skäller inte på andra hundar haha.

Jag skulle fixa lite med matlådan nu på morgonen så den skulle bli klar att bara ta med till jobbet ikväll, men tror ni inte på fan att jag tappar det i golvet och maten är överallt. Ingenfara tänker ni, det är ju bara plocka upp köttet , blåsa av och lägga ner igen men hej .. hundhår all over the place. Våran kamphund fäller fruktansvärt mycket hår nu av någon anledning så det är inget alternativ om man inte vill kräkas var och varannan tugga pga håret. Bra jobbet Totten, verkligen.

För övrigt har det varit en bomdetonation i Malmö i natt igen och i natt var det i Slottstaden som det hände. Jag är inte förvånad längre och reagerar knappt. Det gnälls så mycket på att det inte går att bo i Malmö för att det händer för mycket, men helt ärligt så tror jag att det snart kvittar vart man bor, om man bor i en storstad eller om man bor i en byhåla. Alla ställen har sina problem. Och det är väl inte konstigt att det sker saker i Sverige överlag, titta bara på den så kallade regeringen vi har? Kan dom bete sig som patrask så är det väl inte konstigt att befolkningen börjar ta lagen och saker i sina egna händer?

Nej nu ska jag dricka min latte, småfisa innan jag ska ge mig för ett kvällspass på jobbet och därmed köra andra dagen av fyra i rad. Hej jobbehelg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.