Livsstil

Underbara Malmö

image

Mitt underbara, älskade Malmö! 

Ikväll tog jag mig en promenad för att möta syrran när hon slutade jobba. Så sammanlagt blev det en nätt kvällspromenad på 5.2 km. Underbart skönt och sommarkvällarna här i Malmö är så fantastiska. Jag önskar det kunde vara sommar året runt… Det hade varit life goals.

Självklart när jag kom fram så ser jag bakåt och det är svart på himlen, det började blåsa mer och när vi är påväg hem så började det åska och blixtra och små regna lite då och då, men det var en skön promenad.  Jag gick inom pizzerian och köpte en kebabtallrik då jag inte tagit fram mat och blev hungrig. Som vanligt förstår dom inte vad jag menar när jag säger , ingen vitlöksås, lite starksås och mycket mild. Det blev mycket av både mild och stark så det lär svida i gumpalallan senare haha. Sparade halva tills i morgon.

Min sista lediga dag, i morgon går jag på min första natt av 5. Så i dag har jag tvättat lite, varit iväg och klippt mig, klippt klor på kamphundarna och nu slappar jag bara med en livrädd liten kille i min famn. Gizmo är livrädd för åskan och totalvägrade att kissa nu när vi var ute och ligger bara och skakar .. Det är så synd om honom!

Hoppas ni har en fin kväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.