Livsstil

Shopping, stan och (k)analrunda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så är vi hemma på min gata i stan igen och hänger på balkongen. Jag fick lite panik i dag på morgonen då jag får sms av sjömannen att jag skulle ha varit hos optikern när han hade tid 9.30 för att hämta glasögonen. Ja, skitnödig, ofixad , inte borstat tänderna och inte fått i mig latten får jag fart på kroppen… Skita på tid är fan inte lätt, men jag ringer till optikern samtidigt och ber om ursäkt och informerar att jag kommer så fort jag kan .. Det vara ingen fara då jag bara skulle hämta dom !

Gick till syrran , tog en snabb kaffe och sen promenerade vi till optikern i stan och gick och postade brillorna till sjömannen och sen en runda inne på Triangeln. Käkade lunch på Noodlemarket, satan vad jag åt och äntligen fick jag min buffé och jävlar vad mycket veggo-sushi dom hade denna gången. Bögen var i himmelriket.

Sen en kaffe på gågatan, promenad i stan och så kom syrran på den genigala iden att vi skulle trampa trampbåt i kanalen. Vi var alltså på analrunda i Malmö stad och ja, det är nästan synd att jag inte videobloggar för jävlar vilken rolig video det hade blivit. För jag kom ju på den genigala iden att jag skulle ta outfit bilder där på trampbåten, ett gäng svanar jagade oss och det var svettigt.

Det blir verkligen kvalitetstid med syrran i dag, för ikväll ska vi äta tacos tillsammans hemma hos dom. Nästan lite kriminella som äter tacos på en tisdag. Pretto svensken går amok och hatar mig lite extra! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tina 7 september, 2016 at 14:54

  Haha! Vad fan! Åt ni tacos på en tisdag?? Fy Er! Haha! Puss

  • Reply tommytott 7 september, 2016 at 18:56

   Haha, ja .. skäms på oss ! 😉 Puss puss!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.