Livsstil

Shopping, stress och 800 kroners vin

Redo för 50 års kalas.

När vi vaknade körde jag och sjömannen till Mobilia för lite shopping. Vi både behövde något nytt snyggt att ha på oss inför kvällens 50 års fest i Ballerup för sjömannen Tommy T. Jag hittade den rosa tröjan ovan och sjömannen köpte en ny skjorta och en tröja att ha över.  När vi väl kommer hem kollar vi upp vart Ballerup egentligen ligger och vi inser att vi måste ta tåget över till Köpenhamn för tågbyte mycket tidigare än vad vi trodde då det tar 43 min med tåg från huvudbanegården i köpenhamn.  Herregud, stressens mamma.

Jag slängde mig i duschen, sjömannen fick snygga till min skjorta med steamern och när jag var klar springer jag ner med stativ och självutlösare på gatan för att ta lite fina foton till de sociala medierna och till detta inlägget då jag inte hunnit blogga. Tack och lov är syrran ute på promenad så hon ser mig och kommer och hjälper mig, fotona blev så mycket bättre.

Nu sitter vi båda här lite allmänt stressade, mest jag och sjömannen är sinnesjukt snygg.  Vi måste skriva kortet oxå och försöka transportera presenten , en flaska vin för 800 kr. Fyller man 50 ska man dricka extremt gott. Ser fram emot kvällen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Denise Taylor 23 september, 2017 at 13:51

  Stiligt!

  • Reply tommytott 23 september, 2017 at 14:14

   Tack:)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.