Livsstil

Solig lördag

Godförmiddag godingar. Hur har ni det?  Vi har det bra, sjömannen tog kamphundarna i dag för jag orkade verkligen inte kliva upp 06:48 när dom började använda mig som travbana så dom åkte ut i hallen och jag stängde sovrumsdörren och kröp ner under täcket igen. Och vaknade upp nu för någon timma sedan och det är strålande sol , helt underbart!

I går var vi som sagt hemma hos ett par vänner och blev bjuden på ruskigt god mat – Ryggbiff med rotfrukter i ugn, polsk sommarsallad och beasås och till efterrätt hade dom bakat en fantastisk Citronkaka. Jag älskar verkligen kvällar att sitta hemma hos oss eller vänner, dricka och äta gott och bara snacka , skratta och mysa. Vid 23.30 tog vi taxi hem till kamphundarna.

Vad gjorde ni själv? Jag såg att många av mina vänner checkade in på diverse biosalonger runt om i landet och kollade på den efterlängtade fifty shades of darker haha. Jävlar vad det har saftas och syltas mellan stolsraderna i biosalongerna i går och de kommande veckorna.

Lördag och vi har inga planer alls i dag. Bara slappa och den enda planen jag har är att kl 21.30 ska jag sitta i soffan och kolla på qx gaygala. Nog för att jag redan vet vem som blev årets HBTQ och vem som blev årets youtube-kanal. Men galan är fantastisk att se, synd bara att den inte visas live eller att man kunde vara på plats i måndags.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.