Livsstil

Sjömannen kommer hem, 2 nätters jobb och flickbrus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens sömn blev bra. Jag sov från 8-14 i ett sträck utan att bli väckt en gång, grannarna och semester firarna gör framsteg eller så beror det på att det tydligen har regnat en del i dag .. haha!   Kamphundarna är rastade, jag har fått i mig kaffe, hängt upp maskinen med tvätt jag körde i gång när jag kom hem från jobb och nu är andra maskinen i gång. Gizmo är pappig, Chanel sitter vid dörren och går runt och gnäller då hon allt gör så här varje gång sjömannen kommer hem .. Det är imponerande att dom känner av det och Prada, ja den prinsessan ligger och sover  som vanligt!

Som jag skrev ovan så kommer äntligen sjömannen hem i dag och om 1.5 timma så ska jag hämta honom antingen på centralen eller på station Triangeln. Lyckan är total men det känns lite surt att jag ska ge mig iväg och jobba ikväll, jag hade ju helt klart haft hela kvällen för andra aktiviteter om vi säger som så haha!
2 nätter kvar att jobba, sen har jag 9 dagars ledighet och vi åker förhoppningsvis ner till husvagnen i morgon eller fredag morgon när jag slutat jobbet!

För övrigt så har jag fått flickbrus. Antingen är denna lägenheten sinnesjukt varm, jag minns inte att den var det förra sommaren eller så är detta början på en 30 års kris, för det är fan inte normalt att man svetten rinner av en av att bara sitta på en stol rakt upp och ner? Hela jag är klibbig , men det är fan konstig fuktighet och kvavt som fasiken.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lovisa 29 juni, 2016 at 16:02

  Hehe, jag är likadan, men skyller på att solen ligger på mot min lägenhet hela dagen!

  • Reply tommytott 29 juni, 2016 at 16:03

   Haha .. visst fasiken är det fantastiskt 😉

 • Reply Margareta 29 juni, 2016 at 19:35

  Psst, du har ett stavfel i headern…

  • Reply tommytott 29 juni, 2016 at 20:47

   Vilket ? Min natthjärna har inte kommit i gång ännu så är för trött för att koppla !

 • Reply Days by Johanna 30 juni, 2016 at 12:40

  Skönt du fick sova lite bättre, är ju viktigt så man orkar, skönt jobbnätterna lider mot sitt slut och lite ledigt tillsammans med sjömannen din.

  Du får gärna gästblogga hos mig om du vill 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.