Livsstil

Sista natten, en bra start och årets fattigaste månad

Sista natten.

Dagarna bara springer iväg och denna veckan har jag inte hunnit med gymmet en ända dag och jag känner ändå att jag är jävligt tillfreds med livet, även fast jag önskar att jag faktiskt hunnit med lite gym tid oxå. Men det är fortsatt mycket fokus på jobb och att ta hand om hemmet, kamphunden och återhämtning.  Hade det varit Totten för ett par år sedan så hade jag klankat ner på mig själv för att jag inte kom iväg och tränat, för då tränade jag för att det var viktigt att ha en kropp som alla andra eftersträvade och nu tränar jag för att jag ska må bra, om det så är ett hårt pass på gymmet, ett lättare pass på gymmet eller en promenad så är jag jävligt nöjd. Vilket skillnad alltså.

Utvecklingen hos mig som person är något som jag gillar och jag gillar verkligen att 2020 har börjat riktigt bra, jag mår så bra jag kan i kroppen, jag tränar för min egen skull och inte för andras .. jag har bara haft en “dipp” med fibromyalgi fatique och kroppen har varit riktigt jävla tung, men jag tog mig igenom det oxå .. Jobbet och kollegorna är något som jag uppskattar fruktansvärt mycket och livet med sjömannen och kamphunden bara flyter på och jag är fan lika kär, om inte ännu mer kär i sjömannen än vad vi var för 14 år sedan. Vi går fan in på vårat 15:e året tillsammans. Det är fan helt galet och i natt sover jag och kamphuden själva för sista gången för denna sjö period, i morgon får jag hem sjömannen igen och jag vet inte riktigt vem som är lyckligast att han kommer hem, jag eller kamphunden ? Det återstår och ser .. vi kommer nog pussa på honom lika mycket båda två i morgon haha.

Januari treats me good kan man säga. Jag har dock inte riktigt varit nöjd med min insats i jobbet med sociala medier som jag har. Tiden finns inte ( eller det gör den ) men jag hade hoppats på att jag skulle få en ny start och köra i gång hårt, men både blogg och instagram har varit lite off för mig, just för att jag passar på att jobba mer när sjömannen är på jobb och för att jag inte riktigt kommit i gång ännu, men jag lovar att det kommer lossna, för eller senare de kommande månaderna, men nu ska vi bara ta oss igenom Januari, årets fattigaste månad. Tror ni inte på fan att mina snygga gula jobbskor har gått sönder? ( ja vissa tycker det säkert är bra för mina fotleder kändes kaos i dessa ). Såklart att dom har så nu googlar jag nästan sönder nike sneakers , för jag är ju en sån pretto-bög som vill ha snygga jobbskor, gärna nike och ett par birkenstock sandaler fungerar inte riktigt för mig haha! <— modebögen lever på jobbet oxå haha!

Men nu , nu ska jag avsluta inlägget, bråka med kamphunden och fundera på vad hon vill nu eftersom hon stirrar som fan på mig och sen ta tag i tvätten och hemmet som hamnat lite efter eftersom jag jobbat lite extra denna vecka.

Vill ni göra mig lite extra glad och peppa mig lite mer till bloggandet? Gilla gärna bloggens facebooksida – Tommytott så motiveras jag lite extra till att få i gång skrivandet igen. Jag har lite inläggsplaner på lager .

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.