Livsstil

Träningsvärk from hell, inställd julkalender och morgonlatte

dsc_3311

Armband från Stilfrabriken.se

Godmorgon tisdag.  Ännu en ny dag och i dag har jag fruktansvärd träningsvärk och har sovit så jävla kasst. Jag har sovit dåligt flera nätter i rad nu. Har svårt att sova, vaknar flera gånger per natt, kollar hundarna, måste dricka vatten och känner en allmän stress i kroppen. Jag bör kanske dra ner på mitt tempo? Men det löser sig i morgon när sjömannen kommer hem.  I dag är det största problemen att fundera hur fan jag ska fixa träningsvärken haha, när man har svårt att sätta sig på toaletten har man minsann tränat ordentligt, eller så är det bara latmasken. Och ja, en redan värkande kropp och så träningsvärk på det – Life is good.

Appropå att dra ner på mitt tempo så valde jag efter en hel dags funderande på att avsluta min julkalender. Det har blivit lite mycket med jobb, sociala mediejobb, skriva krönikor , bloggen och att ta hand om mig själv, hundarna och hemmet. Jag vill inte att sjömannen ska ha en arg, irriterad och nedstämd sambo när han kommer hem, så jag väljer att avbryta julkalender just p.g.a det blivit för mycket och att motivationen inte riktigt finns där.

En maskin tvätt är i gång, jag ska dra iväg och handla hundmat, hämta ut packet, inom willys och handla lite och så självklart ska jag dra till gymmet och se om jag lyckas träna lite och bota träningsvärken. Hem och ta hand om hundar och hemmet, den där jävla tvättkorgen blir fan aldrig tom och dammråttorna anfaller mig snart, så en quick step med dammsugaren behövs verkligen. Och dom där blommorna behöver snackas med och vattnas. En fullspäckad ledig dag, som vanligt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Henrik Olsson 14 december, 2016 at 08:26

    Ja, träningsvärk kan vara ett rent helvete!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.