Livsstil

Sista natten, roligheter och könsord och trafiken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Såå är jag vaken igen och redo för sista arbetsnatten. Jag har rastat syrran, kört henna så hon har köpt snus och en runda på Lidl för att inhandla lite gott till maten och annat tramsigt som man uppenbart tycker sig behöva ha hemma i kylskåpet.

Åh jag lovade ju att jag skulle berätta en hemlighet i dag, men tyvärr kan jag inte berätta det ännu och nu börjar det även trilla in lite andra roligheter, mailen svämmar över med roliga saker och vissa saker blir jag faktiskt lite .. Vafan, jag skiter fan på mig haha!  Ni får se inom kort 😉

Vad händer med alla trafikanter? Jag blinkar vänster och med det betyder det att jag ska svänga och inte att andra trafikanter kan köra rakt ut i vägen och tro sig oxå ska ta sig vänster ut framför mig?! Det kom en del könsord ?! Sket dom ut körkortet?!  Nu är maten i ugnen, jag håller på hungrar ihjäl och syrran är på besök. Jag ska bjuda henne på middag i dag, våra män är inte hemma så vi socialiserar lite . Synd bara att jag jobbar, för annars hade det ju varit gott med ett glas vin haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.