Livsstil

Ledighet, intervju och galna kamphundar

P2020002 (kopia)2-side

Så är jag vaken igen efter drygt 2 timmars sömn men vet ni vad? Jag är ledig och har gått av mina nattpass.
Självklart hade jag svårt att somna i dag på morgonen, det är en fantastisk känsla av att gå av nattpassen och veta att lediga dagar ligger framför en och att försöka sova med vilda kamphundar som tror jag och sängen är en lekpark  …Gizmo skällde på mig och jag skällde på honom haha!

Jag vaknade upp efter 2 timmars sömn och då ringer även telefonen. Det var tid för intervju och vi samtalade i telefonen drygt en timma. Ett mycket intressant telefonsamtal, så nu får vi bara vänta och se vad som sker med detta och om det sker något, vilket jag verkligen hoppas på!

Kamphundarna är rastade, jag har bråkat med kaffemaskinen och hotade med att kasta ut skiten då den uppenbart inte ville köra ut en lungo till mig så jag kunde göra min latte. Totten, du kanske bör avkalka skiten så att min älskade nespresso maskin håller ett par år till och att du inte behöver säga massa fula ord och hota med att kasta ut skiten .. Men det fungerade 😉

Kl 14 ska jag vara i västra hamnen, jag har lovat att hämta syrran och hjälpa henne hämta lite saker som är kvar i deras lägenhet som ska till den nya!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.