Livsstil

Sista november, det vita möget och avstängt vatten

Det vita möget är synligt.

Måndag den 30 November. Det är sista november och i går kväll snöade det och i dag på morgonen är det lite vitt på bilarna, ingen mängd alls egentligen, men att det känns har kommit redan är fan ingen wihoo -känlsa direkt, räcker det inte med covid, ska vi behöva ha snö redan? haha!  Ja här i Skåne är det inte allt för vanligt med snö, redan, det brukar ju komma lite senare, i alla fall de senaste åren om jag inte har blivit helt senil och tappat både tid och rum.

Kamphunden och jag har varit ut på morgonpromenad och nu sitter jag uppe själv, med tända ljus och ur datorn hörs ljudet av dov musik. Kamphunden ville direkt tillbaka till sängen där sjömannen ligger och sover gott. Jag är asasugen på kaffe och funderar på om jag ska köra i gång vattenkokaren redan nu och pressa mig lite kaffe eller om jag ska vänta tills sjömannen har kommit upp. Kan ju förvisso om jag är snabb fylla på vattenkokaren igen med vatten så det finns vatten för ännu en kanna när sjömannen vaknar upp. Dom ska nämligen stänga av vattnet hos oss ett par timmar i dag, så i går fyllde vi flaskor med vatten så vi inte står helt utan.

En ledig måndag och det var en härlig känsla när jag var ute med kamphunden, möter grannar som är på väg till jobbet och så inser jag att,   jag är ledig och behöver inte känna någon stress och kan i dag beta av lite av to-do-listan.

Vad har ni för planer för dagen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.