Livsstil

Inredningsdetaljer, väntan och extra pass

Älskar att tända massor med ljus på hösten.

Det märks att det är höst och lite kyligare i lägenheten och det ger ju en bara möjligheten att tända massor med ljus. Jag är ju en person som gärna tänder ljus året runt,  oavsett årstid men det är ju lite mysigare på hösten och vintern och nu när jag börjar tända massor med ljus igen så inser jag att lagret med ljus och framförallt doftljus behöver fyllas på.  Favoritdoftljusen är ju Voluspa samt K.Lundqvist så det är något som behöver fyllas på asap.

Jag har precis fått meddelande om att mitt paket är ute på vägarna nu och påväg mot mig och jag kunde gå in i postnord appen och följa försändelsen. Första meddelandet i går var att hemleverans sker mellan 17-22 men nu när det är under transport så är det ändrat att det ska komma mellan 19:40-22. Snälla, säg att det inte kommer klockan 22 och i stället vid 20 ? Haha, det hade varit drömmen.

Det ringde från jobb tidigare i dag och jag tackade ja till ett extra pass i morgon. 2 dagars ledighet blev i stället en dags ledighet och jag tänker att jag har ändå inget bättre för mig och inget planerat i morgon så då kan jag ju lika gärna ta ett extra pass så går dagen snabbare så det blir torsdag och jag får hem sjömannen. Extra pengar och att tiden går snabbare, magiskt.

Annars har jag varit en runda till stugan i dag och kollat till, sen varit iväg och tagit prover och nu är det bara vänta på besked på hur proverna ser ut och om fibromyalgimonstret “Ernst-Hugo 90+”  håller sig i skinnet.  Dessutom har jag pratat med min älskade vän Monika som ringde nu ikväll för att höra hur livet är , catcha up och bara skvallra. Mysigt.

Men nu, nu vill kamphundarna ut och jag funderar på om jag ska slänga i mig i duschen innan eller efter jag fått leverans av paketet. Jag slår vad om att även om det står att det ska komma senare, ställer jag mig i duschen så kommer det ringa på dörren  – hej vi har ett paket till dig. Och jag får svara, jag är naken, kom in vettja!

Njut av kvällen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.