Livsstil

Sjömannen är hemma, latte och med smaken av Ernst

DSC_1133Kärlek, värme, 12 tassar och en sjöman i sängen. Solen strålar och livet är fantastiskt. Jag önskar jag kunde få vakna upp såhär varje morgon. En latte och lite skön musik, en väldigt god morgon.

Kaffekapslarna ovan hade sjömannen med sig från han och Linn-Beate. I dag testar jag Breakfast Blend i min latte, helt okej och sjömannen får nog ha som vana att ha med sig dessa kapslar hem. Kompatibla med nespresso och fungerar alldeles ypperligt i den äldre modellen av nespresso maskin som vi har här i lägenheten.

Sjömannen kom hem vid 21 tiden i går kväll. Dom hade blivit ståendes vid helsingborg ett tag p.g.a en olycka. Direkt när han kom hem körde vi med ett barbord hem till Wanda som hennes son ska låna på någon mässa. Hos Wanda blev vi ett par timmar, lite rödvin och tjejsnack. Det var visst ett vin från Ernst Kirchsteiger himself. Han smakade faktiskt bättre än vad han ser ut.

Dagens planer : Handla hundmat, införskaffa fler flyttlådor ( banankartonger = gratis är gott ), kontakta magasineringsfirma och så det bästa .. hångla och pilla på sjömannen typ hela dagen! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.