Livsstil

Tack för mig

Nej, jag ska inte sluta blogga utan jag har just kommit hem från jobbet. Det var mitt sista nattpass jag gick av nu på morgonen, nycklarna är lämnade, larmet är signerat och jag har sagt hejdå och kramat kollegorna ( de som jobbat )! Det var en märklig känsla att efter så många år lämna, men jag är så redo för det nya och det känns just nu så jävla bra.

Och tror ni jag är trött? Nej, inte det minsta. Jag har utfodrat kamphundarna, stängt dörren till sovrummet så sjömannen får lite sovmorgon sista dagen han är hemma, varit ut med de små liven och så även mailat husvärden, för nu jävlar är jag trött på grisiga grannar. Man orkar inte ta med reklamen upp till sig, utan den slänger man på golvet nedanför postboxarna och i dag låg det något jävla hemmbygge nedan och sen även påtalat att det varit inbrott hos en i ett par trappor i från oss och det måste göras något åt portarna. Jag är på hugget trots nattjobb!

Nu ska jag nog ta mig en dusch och göra mig redo för dagen, vi har en hel del att göra i dag då sjömannen ska åka till sjöss i morgon igen .. Fan vad tiden går fort när han är hemma.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.