Livsstil

Sjömannen vann, jättepung och soffmys!

I dag har vi varit runt, runt och runt och letat Chinos, testat kläder och letat chinos vidare till sjömannen. Varför är jag ingen supervloggare och tänkte på att jag har en grym kamera och körde en follow me around vlogg ..? Jaja, det blev inga inköp. Jag hittade ett par jeans men hur kul är det att köpa ett par svinsnygga jeans nästan gratis och så är jeansen så slappa vid krigaren  att det ser ut som man går runt med en jätte krigare med en jättepung ? Sjömannen sa, i dom kan du ju gå runt med stånd hela dagarna ..? Kul .. verkligen jätte kul!

Det blev inga nya snygga kläder, inga chinos som sjömannen behöver så vi brummade vidare till Malmborgs istället och sjömannen vann. Det blev köttfärsås och spagetti till middag, gluten fritt och laktosfritt självklart. Vi hade lite soffmys när vi kom hem och vi båda somnade, vilket jag behövde då jag om drygt 1 timma börjar jobba natt.  Vaknar upp av att sjömannen kommer in genom dörren, då har han alltså fixat middag , utfodrat och rastat kamphundarna. Japp, min sjöman han kan och dessutom smakade middagen gudomligt gott. Bara jag som är trött på köttfärsås eftersom vi alltid lagar så mycket mat och fryser in och det passar jag på att käka när sjömannen är till sjöss .. och det blev en del köttfärs sist!

12524011_1028439727178347_8392939540051548891_n

Apropå kamphundarna. Denna bilden blev jag taggad i tidigare idag och jag kände direkt .. vafan, vem fan har ritat av mig och vem är den 3:e hunden ? Och vem har matat mina kamphundar med anabola? Varför gav dom inte anabolan till mig i stället? haha! Det är så här hemma hos oss, ska jag låta krigaren stråla( ja jag är en sittkissare och bögar bajsar ju inte ) så tittar dom på mig. Släpper jag inte in Gizmo så skäller han ( låter mer som en hes anka ) då den hunden inte kan skälla .. men han låter fruktansvärt tills han får komma in .. Så lugnast att låta han och de andra komma med in!

Hepp, nu ska jag fixa inför nattjobbet .. BCAA ska med och så min propud. Nomnom!  Och så ska jag titta på lite dagsljuslampor på stativ och pika sjömannen om att jag måste ha ett par sånna till både vloggar och till bilderna här i bloggen! I need it .. helst i går!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.