Livsstil

Snöhelvete, trött på sitt eget namn och den där maten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad hände? I går var det gröna gräsmattor, nästan all snö var borta och när jag kör hem från jobbet så vräker snön ner och det vräker ner nu när jag vaknar !? Jag hade ju en vision om +10 grader ute och ingen snö .. ? Dream on Totten, jag är så trött på denna kylan. Förkylning och ledvärken!

När jag vaknar så hör jag GIZMO! Att den hunden inte tröttnar på att höra sitt namn konstant?! Vad är det för fel? Han slickar överallt, är jobbig så vi har fått tipset om att köpa kalk och pudra maten. Bör nog kanske testa det så kanske det konstanta slickande upphör?! Jag blir tokig.

Vad gör jag uppe nu när jag ska jobba i natt? Jag vaknade och kunde ej somna om och latte tarmen vrålade. Så i stället för att leka tornado i sängen så klev jag upp, fixade en latte, kliade pungen och suckade över snöhelvetet och tittade när sjömannen städade köket. Och samtidigt funderar jag på dagens middag. Haha, mat, mat mat  .. jag orkar inte!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Margareta 14 januari, 2016 at 13:49

  Jag och mannen har helt olika matsmak, så vi gör storkok och gör matlådor. Då räcker det att laga mat två gånger i veckan, och sen kör man med “halva veckans rätt” några dagar! Jättesmidigt och man sparar massor av tid och slipper hålla på med tråkig matlagning varje dag.

  • Reply tommytott 15 januari, 2016 at 01:06

   Vi älskar att laga mat, men just nu är det black out på mat !

 • Reply Mirre 16 januari, 2016 at 12:53

  Minns slickandet jag med, lät som han åt upp allt under magen ibland, och då var ju Bellman myyycket större

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.