Livsstil

Lite sömn, grannjävlar och ny design

Tack som fan grannjävlar. Det var ju oerhört nödvändigt att ni var tvungna att tokborra i dag. Dom har nu borrat sedan 11.30 vilket är alldeles för länge. Självklart förstår jag att man måste fixa i lägenheten, men seriöst?! Jag försöker faktiskt sova, tänkt på oss nattarbetare. Jag kan ju inte börja borra mitt i natten om jag inte vänt på dygnet när jag är ledig 😉

Jag tror mina grannar hade älskat mig om jag lagt denna i deras brevlåda och bifogat mitt schema så dom kan se när reglerna ska gälla  …  Vänligen, bögarna på våning 4:a!

Grannkontraktet-mot-ovasen-byggmentor.se_ (kopia)

 

Vad tycker ni om bloggens nya design? Snygg va? Jag har designat den själv, så tack;) Nej men jag valde att pilla ihop en egen , stilren och enklare design när jag väl bestämde mig för att dela på bloggen och hemsidan till företaget, det känns mer  .. jag och mer rätt. Man får helt enkelt testa sig fram för att hitta det som passar en själv och dessutom känner jag att att ha den separata så kan jag lägga ner mer tid och kärlek på att vara jag i bloggen! Självklart ligger den där jävla förbannelsen kvar över mig och mitt försök till webbdesignandet och allt gick ju inte smärtfritt när jag la över designen. .. Vad trodde jag? 😉

Det saknas en “hem”-knapp. Men tills den är på plats och jag har fått rätt på problemet så får ni helt enkelt klicka på Tommytott längst upp i vänstra hörnan, då tar ni er tillbaka till startsidan.  Och är det något som felar så skulle jag uppskatta att ni skickade iväg en kommentar eller ett mail så försöker jag åtgärda det så gott det går!

Ja och medans ni botaniserar här och lär känna den nya designen så ska jag nu när det är slutborrat försöka sova lite till. Jag har ju 4:a nätter till att arbeta och med drygt 4 timmars sömn lär jag inte överleva natten, så dax att försöka hångla med kudden!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mala 16 september, 2015 at 14:09

  Ser inte alls så dumt ut……. Du är ju riktigt duktig… 🙂

  Håller med dig om det där med att banka & borra…. Klockan 7 börjar bankadet på vårt tak…och jag hade sovmorgon (läs: kurs/studerande dag) igår och idag.. Lite hänsyn tack!

  Kram Mala

  • Reply tommytott 16 september, 2015 at 16:53

   Haha … Lite hänsyn håller jag fan med om 😀

 • Reply Maggan 16 september, 2015 at 22:31

  Fin design, mycket bättre än den förra!

  • Reply tommytott 17 september, 2015 at 00:02

   Tack så jätte mycket! 🙂

   Ska försöka få in lite mer färg i designen och en ny snyggare header med foto på migm så ska jag nog bli nöjd!
   Kul att du uppskattar den, vilket jag hade hoppats på att ni läsare ska göra ..:)

 • Reply Lisbeth 17 september, 2015 at 00:46

  Väldigt fint! Du är duktig på det – också 🙂
  Här hos oss är det fibernedläggning i gatan. Att det ska gå åt så många tunga fordon och att det ska låta som mycket och så länge för att göra en 30 cm djup och fem cm bred ränna i gatan..
  Men det ska bli skönt att slippa adsl!!
  Och dubbla paraboler.. 🙂

  • Reply tommytott 17 september, 2015 at 00:52

   Tusen tusen tack! 😀

   Haha , ja det är fantastiskt vad det ska väsnas mycket. Men hej, 4 timmars sömn , 2 energi drycker och lite kaffe senare så är jag fortfarande pigg här på jobbet! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.