Livsstil

Gräsänkling, ny piercing och 12 timmars jobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej godingar! Mitt i natten uppdatering och jag känner att jag varit uppe lite väl många timmar men måste varva ner lite innan jag hoppar ner i loppelådan och hånglar upp kudden .. utan sjömannen!
03.30 ringde klockan och det var tid att kliva upp, fundera på vart gumpen vart – i fall den var fram eller bak, utfodra och rasta kamphundarna och sen hålla tårarna tillbaka för att köra sjömannen till tåget och sen vidare till jobb.  Jag började 05.30 och slutade 14 i dag.

Jag hatar verkligen dessa  påmönstrings dagarna för sjömannen. Men det som gör att jag efter 11 år fortfarande fixar detta med att han är iväg och jobbar i 14 dagar är att se lyckan i hans ögon när han arbetar , hur mycket han älskar livet till sjöss och att faktiskt få känna de kärlek jag får när han kommer hem. Vi hinner sakna, längta och tråna efter varandra och lära oss att uppskatta varandra mer när vi är i från varandra.

På jobbet idag hörde jag att det behövdes extra personal ikväll och om någon var sugen på jobba. Ingen svarade och jag funderade ett tag och lät det gå ca 1 timma innan jag gick fram och talade om att jag kunde komma in och jobba extra, då sjömannen ändå var iväg. Passet var mitt. Så när jag slutade kl 14 så var det hem till kamphundarna, ringde ornament och fick en tid för att piercat mig. Jag hade ju en tragus innan men det sket sig, så nu sitter det en ny skönhet i örat och förhoppningsvis ska den få sitta där. Jag har en piercing till i örat som jag måste göra när denna är läkt. För övrigt vill jag ge ägarna och personalen på Ornament här i Malmö ett stort hjärta, för fantastiskt bemötande och grymma tips och råd och dessutom gjorde det inte lika ont denna gången som första..

Så här sitter jag nu, lite nere, saknar sjömannen och försöker varva ner efter sammanlagt 12 timmars arbets dag. Kamphundarna är rastade och jag ska göra mig klar, spraya piercingen och hoppa ner i loppelådan. I morgon väntas ett till kvällspass, 15-23.30 på det fantastiska jobbet! För övrigt har jag en jävla snusbränn .. inte nog med att jag har svart bälte i ordbajsing, jag har lyckas snusa alldeles för mycket även i dag! Heja mig .. ?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 24 mars, 2016 at 05:09

  En underbar trevlig påsk till dig och “dina fyrfota barn” även om du jobbar eller ej.
  Jag och mannen skall fira i husvagnen med goa vänner. Hoppas få allt i ordning med golv och förtält. Kram.

  • Reply tommytott 24 mars, 2016 at 11:10

   Tack detsamma .. Ledig från ordinariejobb men ska jobba extra inom psykiatrin på sjukhuset i helgen! Trevlig påsk till dig och de dina! KRAM

 • Reply Margareta 24 mars, 2016 at 11:35

  Ha en fin påsk med lilla ligan! Har förstått att det är mer vår i Malmö än det är här i Stockholm just nu, så passa på att njut och se framåt! Kram på dig!

  • Reply tommytott 24 mars, 2016 at 12:01

   Ja här i Malmö blomstrar våren .. Vårblommorna är blommar, det börjar knoppa sig på träden .. Men vågar inte ropa hej ännu då det kan komma ett bakslag, men vi är uppe över 10 grader på dagarna vissa dagar så det är skönt!

   ha en fin påsk du med! Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.