Livsstil

Det här med statistik

Hepp, hepp.
Ordbajsare Totten är i farten igen och nu ska vi snacka något väldigt allvarligt, nämligen något som gör mig gråhårig. Statistiken i bloggarna. 

Vilket ska man följa? Jag blir tokig att det kan skilja så jävla mycket på de olika ställena man ska vara registrerad på som bloggare. Alla visar ju för fan olika?! Bloggens statistik som jag tycker man borde följa visar en sak, bloggportalen visar en sak och den där jävla google analytics visar en sak, och dessutom så påstår analytics att någon kod inte går att konfigurera med webbadressen ?!

Så är du grym på google analytics så får du gärna slänga iväg ett mail till mig så jag kan få ordning på den skiten.

För övrigt när vi ändå snackar statistik så ler jag stort. För enligt statistiken som jag ser när jag loggar in på bloggen så har den skjutit i höjden. I går var det besökrekord de lux i min bloggkarriär. Vad fan händer? Vart kommer alla i från? Äsch skit samma, bara ni stannar så är jag jävligt glad.

Vilken statistik följer du? Bloggen, bloggportalen eller google analytics ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sofia Werlin - Min hälsoresa med LCHF 21 juli, 2015 at 07:19

  Jag går efter bloggens och Google Analytics. Båda två visar samma siffror så känns mest tillförlitligt.

  • Reply tommytott 22 juli, 2015 at 00:50

   Det gjorde det inte för mig så jag raderade analytics och började om. Förhoppningsvis får jag rätt på det nu när jag började om!

 • Reply Henrik Olsson 21 juli, 2015 at 15:53

  Ja, statistiken skiljer nog en hel del! :/

 • Reply Nathalia 29 juli, 2015 at 23:29

  Vilken underbar blogg du har.

  • Reply tommytott 30 juli, 2015 at 12:32

   Åh tack så jätte mycket, det värmer och välkommen in hit:)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.