Livsstil

Släcka bränder, som en kriminell och panerad falukorv

I går när jag är på väg till jobbet får jag ett foto skickat till mig om att sjömannen är på copenhagen airport. Jag frågar snabbt om han snart är hemma och tåget skulle gå om ett par minuter, så jag vände om och hämtade kamphunden och så körde vi och hämtade sjömannen och jag fick träffa honom en stund innan jobbet. Den lyckan alltså och sen att känslan att behöva köra på jobb efter det var ju inte lika lyckosam haha. Bup i did it.

I dag har det varit jobb och jag och Maria skulle iväg på och släcka bränder. Det skulle sprutas med vattensläckare och filt på docka skulle läggas. Självklart var vi de första som började och la ribban för övriga, att vi sedan fick stå och frysa rövarna av oss var ju en annan sak – note to self : Ta på dig jacka, det är fortfaranade ingen sommar i Malmö haha!

Panerad falukorv med glutenfri pasta.

Efter jobbet så var det hem och snacka lite skit med sjömannen och kamphunden och pussas och slö titta på tv innan det var tid för oss att ge oss iväg till polisen för att fixa nationellt id-kort. När vi kommer fram så tittar han på mig och säger att jag får ta av mig glasögonen. Just det, man får inte ha glasögon och jag brister ut – Jahopp, ännu ett ID ska man se ut som en grov kriminell som är lyst för förargelseväckande beteende. Jag förstår inte varför jag alltid ser ut som gud vet vad , utan glasögon på id kort. Man vill verkligen inte visa upp dessa handlingar .. alternativ att jag får helt enkelt bara ge mig, sänka standarden och kraven på mig själv. haha!

Vi har just fått i oss dagens middag, som ni kan se här ovan på fotot. Sjömannen hittade någon maträtt på Facebook i dag och drog iväg och handlade när jag var iväg. Vi skivade upp falukorv, la ketchup och ost på den ena och ketchup på den andra och sen la ihop, panerade och stekte. Till detta blev det glutenfri pasta och satan vad god pastan var , ja korven med. Dock kanske man ska ha någon sås till eller dränka i ketchup, för det blev rätt torr. Men helt klart ätbart och något som ska göras igen.

Nu blir det bara se över kläderna sjömannen har tagit fram, vi börjar nämligen förbereda för att äntligen flytta ut till stugan. Vi gör det nog nu i dagarna och sen fixa och lägga oss, klockan ringer 05 för mig och ännu en dag med kollegorna väntar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.