Stuglivet

Snarkningar, ledig lördag och det måste vara din dialekt

Latte, its a love story!

Heja Totten, du har en ledig lördag och du vaknar första gången 05.22 och somnade om ca 1 timma till så jag har varit vaken sedan 06.30. Det är fan fantastiskt att man inte ska kunna få sova ut när man är ledig och kom nu inte och säg att det har med åldern att göra, för jag hade en viss herre bredvid mig som snarkade som fan och sov till efter kl 8.  Jag gav upp vid 7.30 och klev upp , duschade, plockade undan disk och fixade mig för dagen.

Sjömannen vaknade, jag fixade varsin latte och sen fick kamphunden komma ut på morgonrundan. Vädret är inte på topp i dag men förhoppningsvis blir det sol även i dag.  Det blir en slappar lördag, det är loppis här på Almåsa som vi ska kolla in, sen ska vi eventuellt kolla in den nya butiken på Triangeln, XXL Sport eller något sånt, annars får vi se vad dagen har att erbjuda.

Föresten, i går när vi var och handlade så gick jag fram till fiskdisken ( nej jag och sjömannen äter inte sånt skit ) men jag har ormar som gör så jag skulle handla fisk som inte innehåller tiaminas. Jag är ensam vid fisk disken och därför ingen personal. En personal går förbi och säger att hon ska kalla på sin kollega. Det kommer fram ett slusk, en äldre herre och säger:
– Vad kan jag hjälpa dig med?
– Jag vill köpa lite Gös.
– Ursäkta? Vad sa du?
– Jag vill köpa lite Gös?
– Det är ingen fisk, vad är det för något?
– Gös, du arbetar i en fiskavdelningen och vet inte vad en Gös är?
– Du har gått fel, det finns ingen fisk som heter så? Hur stavas den? Med J?
– G , Ö , S . GÖS för fan.
– Jaha, du menar Göööös. Det är din dialekt jag inte förstår. Men den har vi inte.
– Tack och skit på dig, men du kanske inte förstod det heller.  #vitkränktbög

Så i dag ska jag väl försöka hitta en bättre butik eller kanske en butik med personal som har lite hygien och inte bor nedgrävd i en grotta och förstår vanlig svenska haha. Ja jag, behöver hitta en gös-jävel med. Alternativ en gäddjävel haha. Nej , jag fiskar inte så jag får jaga i butiker och köpa skiten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hondjuret 16 juni, 2019 at 14:50

    Ormar?? Whyyy??? Dom äter människor!! Dog lite nu. Ett eget inlägg kanske?
    Hilfe!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.