Hem och Inredning

Snygga och smidiga etiketter

| I betalt samarbete med  Streckkod.se

Snygga och smidig etikett lösning.

Är det fler än jag som ibland känner att de skulle vilja hitta en snyggare lösning på att namna allt som behövs namnas här hemma? Jag är en sån person som gärna sätter klisterlappar på burkar och vill gärna ha det snyggt och stilrent i skåpen. Sen att jag dessutom har ett stort intresse för växter och eftersom jag har en del växter här hemma så har jag en del fula växt etiketter, samt att jag säljer en del växter och då vill man ju självklart marknadsföra sig själv och skicka fina paket samt packa snyggt och det är alltid uppskattat att skicka med snygga etiketter med namn på växten.

Och nu har jag hittat en sida som jag vill tipsa om som har olika alternativ till dig som söker etiketter. Dom har bland annat etiketter som finns på a4 papper som är lätt att skriva på för hand, dom har runda etiketter i snygga färger, något jag kommer beställa.

Det jag även tycker är ett stort plus är att du kan välja om du vill ha dina etiketter i papper eller om du vill ha dom i plast. Jag kommer nog köra på båda delarna, främst papper gällande miljön men även en del i plast eftersom jag håller på med växer så kommer pappetiketter inte vara så hållbart i längden.  Du kan självklart välja om du vill ha etiketterna med eller utan tryck. Dom har dessutom etikettskrivare som du kan köpa.

Jag kommer beställa både med och utan tryck och i lite olika utformanden.
– Jag vill ha blanka så jag kan skriva själv, för växterna och för att strukturera upp och få det lättöverskådligt med vad som är i burkarna.
– Jag vill ha runda med texten tack för ditt köp.
– Jag vill ha fyrkantiga med text till min växt instagram.

Hur är du med etiketter? Är du oxå en person som gärna skriver på etiketter och sätter på förvaring så du lättare har översikt om vad det som finns och därmed lättare kan hitta det du söker?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.