Livsstil

Dålig sömn , ett zoo till grannar och semester måndag

Semester måndag.

Vart fan är den där snygga sjuksköterskan som ska sätta infart på mig ? Och koppla droppet med kaffet intravenöst? För denna kroppen behöver verkligen få sova ordentligt igen. De senaste nätterna har jag sovit minimalt, inte kunnat somna och när jag väl somnar så sover jag så lätt så att det räcker med att kamphunden släpper en smygare så vaknar jag – både av pysandet och stanken.

Men jag är uppe, det är semester måndag och jag har varit dagens farsa igen till kamphunden. Regnet öser ner ute och om blickar kunde döda så hade jag varit död för länge sen. Kamphunden kollar på mig med blicken – Hur har du mage att dra upp mig från sängen och ut i detta vädret? Japp, jag kollade tillbaka och sa, va fan tror du att du är ? En katt som ska ha en låda? Och varför kollar du sådär på mig, stå inte bara där och var en surkärring, följ med på rundan i stället och do your thing så kommer vi in igen. Jag vann även om det tog ett halvår att gå rundan!  I dag har jag alltså semester för det är tid för återbesök hos läkaren och sjuksköterskorna för att eventuellt få kortisonsprutor i fotlederna igen. Gud hjälpe mig?!

Va fan håller mina grannar på med? 
Jag tror fan det har flyttat in ett jävla zoo ovanför oss för satan vad dom vrålar, bankar, dunsar och hur går människorna eller är det elefanter? Jag måste nog fan maila stena fastigheter och påminna dom om svea rikes lagar gällande huserande av exotiska djur – det är förbjudet att husera exotiska djur i svenska hushåll, men jag tror fan i mig det har flyttat in både elefanter, vrålapor någon fågel med den sjukaste stämman någonsin. Lord have mercy alltså och nattdjur är dom oxå – för hela dagarna är det tyst, men från och med i fredags och varje dag sedan dess när klockan slagit 18 så har parningsritualerna kört igång. Jag förstår att lördagens sol gav vårfeeling, men kom igen för fan. Jag måste nog googla vart i Malmö jag kan hitta ljuddämpande inneskor och en gagball ?

Ha en fin måndag – Jag får så fint hälla upp en kopp kaffe till eftersom den snygga sjuksköterskan jag beställde inte har dykt upp med koffein – kitet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.