Livsstil

Lördagsmys

Lördagsmys.

Så är jag hemma från ett extra pass hos mina gamla kollegor på intaget. Det värmer gott i stjärtisens lilla hjärta av glädjen från de gamla kollegorna när dom såg mig. Ja jag blev glad att se dom med. Inte bara på den gamla avdelningen jag jobbade på utan på de andra avdelningarna med var det personal som sa – så härligt att se dig och din glädje igen. Jag sträcker på mig och blir faktiskt lite generad av de fina orden. Det har varit en bra kväll med mycket skratt och lite deppigheter med. Sverige förlorade och åkte ur VM. Lite synd men jag jublar och känner att visst fan är det trist att dom åkte ut när dom kommit så långt, men herregud vad skönt det ska bli att slippa se alla fotbollstatusar på Facebook och i sociala medier. Its a hallefuckinglullejah-moment.  Jag kan oxå med handen på hjärtat säga att denna stjärts har suttit och kollat på den första matchen detta VM, det händer inte ofta.

Som ni ser så har jag en kamphund som saknat sin pappa massor.  Jag har ett plåster på mig och vi har varit ute på en längre promenad nu ikväll, jagat fåglar och bajsat i buskarna. Ja inte jag då, utan kamphunden. Vi har tänt ett ljus och jag har kastat av mig kläderna då det är så varmt i denna lägenheten. Jag funderade på att ta mig ett glas bubbel men jag skippar det ikväll och valde att göra en hallon smoothie som är iskall, öppnat fönstrena och har skrivit lite med sjömannen och pratat med Wanda. Resten av kvällen blir till att jobba ikväll med mailen, sociala medier och mysa med kamphunden.

I morgon är jag helt ledig och jag hade tänkt dra till stranden , men planerna ändras och visst är det skönt att dra till stranden, men jag får ju lite dåligt samvete och kör hem efter 4:a timmar så att kamphunden får komma ut så istället för att dra till stranden så packar jag och kamphunden ihop, plockar upp Christoffer vid 11.30 och så drar vi ut till Almåsa till fantastiska vänner. Kamphunden blir lycklig, får vara med mig hela dagen och jag får sola, umgås med vänner och så tar jag premiärdopp i deras pool som dom har införskaffat sig . Plus att jag får hjälp att smörja in ryggen haha!

 

Nu smoothie , mailen och klia kamphunden på magen och försöka få ordning på den där jävla quiz-grejen jag försöker få till för att slippa spam kommentarer här i bloggen bland kommentarerna. Jag är lagomt trött på erbjudande på de bästa viagran på marknaden. Min krigare har inga problem att så av sig själv , det löser sjömannen bättre än en jävla blå pilla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.