Livsstil

Att försöka ta sig in i fel lägenhet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev ett par dagars paus i blogg och de flesta sociala medier. Och det har jag verkligen behövt efter de senaste månadernas skit och käftsmällar som jag varit med om. Akutoperation och slutligen vara med i en trafikolycka gjorde att nu jävlar måste jag vila min kropp och faktiskt fokusera på nya jobbet och framför allt mig själv. Med fibromyalgi i botten och redan ont överallt var det sista jag behövde var nack och ryggsmärtor!

Men nackkragen behöver jag inte mer, jag har fått vilat och fokuserat på mig själv och ätit alldeles för mycket onyttigheter emot vad jag kan göra när jag tränar, men vafan .. ? Jag är inte mer än människa och jag har fan njutit och vilat, sovit och vilat och försökt ta mig in i lägenheten under oss 3 gånger på loppet av 3 dagar ?! haha!  Jag har kollat mobilen, funderat på livet och tagit upp nyckeln och kommit på jätte många nya bra svordomar för att nycklarna inte passade. Tills jag insåg att jag inte gått tillräckligt många våningar och fått eld i baken och hoppats på att dom inte skulle vara hemma. Självklart har dom varit hemma på kvällarna då dom har barn ?! Bra Totten – du är en idiot haha!

Lördag och jag har snart jobbat en vecka på nya jobbet. Det är mycket att lära men tiden springer förbi och jag trivs bättre och bättre för varje dag som går. Och ikväll har jag bara myst med kamphundarna, njuter av ett glas rött och försökt tagit snygga selfies men är så jävla självkritisk och inser att min kropp inte är vad den varit. Bara nacken ger med sig så blir det att vara hård, promenader, gymmet och bli av med det som jag lagt på mig. Men sjömannen har ju lite mer att ta i när det är kallt ute och på tal om sjömannen så kommer han snart hem, nu är det nedräkning för denna bögen börjar fan få abstinens. Jag behöver en rejäl påsättning och massor av nakengymnastik. Jag tror det är det som saknas för att vindarna ska vända och att det ska gå åt rätt håll!  😉

Och jag får fan inte glömma. Jag har läst alla era mail på sociala medier och sugit åt mig av en svamp av orden om att min blogg behövs, att jag behövs och att jag aldrig får sluta blogga!  Jag tycker om er oxå! Så tack!

Och underbara ni .. Var rädd om er i trafiken, för ni vet aldrig när det kommer en medtrafikant som har en fetish och vill ta både dig och bilen brutalt bakifrån!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.