Camping livet

Solning, kamphundar och packning

Solen visade sig i dag och trots de stundtals svinkalla vindarna så låg och jag pressade i solsängen, ja mellan varven fick jag så glatt flytta på mig eftersom kamphundarna tror sig äga allt jag äger och där jag är så ska dom vara . Dom intog första parkett på kudden , så ibland var det trångt för huvudet och hundar överallt.

Dom är även en tendens att lägga sig på bröstkrogen, benen eller Gizmo med gumpen på kudden och resterande av kropp vid mitt huvud på axeln. Hade jag låtit dom ligga kvar hade jag vunnit pris för årets bränna.

 

11218162_981287211916590_42901654899588637_n

 

Jag har just kommit tillbaka från en skön dusch. Fått bort morotsoljan och fått på mig lite kläder och snyggat till mig och börjat packat. Kameraväskan är i bilen och snart ska jag packa ner dator och lite kläder inför kvällens roadtrip.  Ikväll byter jag och kamphundarna nämligen campinglivet mot ett dygn på farmen med Annica, vin, bubbelbad och champagne!

Vi får se hur uppdateringen blir, annars kommer det bilder under morgondagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.