Livsstil

Sömn, gnällig hund och äntligen kommer han hem

IMG_2677

 

Så är jag vaken igen efter ett par timmars skön sömn. Och vaknar upp gör jag till en extremt gnällig liten Gizmo. Han börjar bli sitt normala igen och att följa reglerna – Han ska ha lugn och ro i 10 dagar ca, tratten på minst en vecka?! Hur lätt är det när detta lilla livet är en duracell kanin och att vila och vara lugn inte är prioriterat i hans liv. Dessutom gnäller han som fan för att han inte får sova hos sina tjejer. Och jag gnäller för att han gnäller. Fantastiskt.

I dag kommer han hem, om drygt en timma är äntligen min sjöman hemma igen. Men jag ska jobba och han ska sova hos sin tvillingsyster i natt och i morgon kör han ner till vagnen och börjar göra i ordning där. Jag ska strax ta med mig vildingarna ut igen för att möta syrran när hon slutar jobba. Sen blir det middag och fixa med hundarna innan jag kör ut och kramas och känner lite på min sjöman innan natt 4:a av 5.

Inget kaffe har jag druckit än heller och huvudvärken har lagt sig. Och snart har jag lite ledighet tillsammans med sjömannen och kamphundarna och vi får mysa i vagnen. Life is good.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maggan 6 maj, 2015 at 21:54

  Vi kastrerade vår förra russkiy toy, och den rasen är ju i storlek med chihuahua. Då var det också jobbigt med krage, men vi upptäckte att en babybody av minsta storlek funkade för att skydda såret. I grenen fanns tre knappar, man knäppte de två yttersta och så fick svansen sticka ut i mitten. Använde en snodd för att snörpa ihop dräkten uppe på ryggen eftersom den var lite för stor. På ryggen stod “Busfrö” och det passade bra på honom!

  • Reply tommytott 6 maj, 2015 at 21:55

   Vi har ju ett speciellsytt skvättskydd , som en body som man knäpper över ryggen ! Tror du vi kan ta på det ?

   • Reply Maggan 7 maj, 2015 at 19:50

    Du får testa, det viktigaste är ju att han inte kommer åt såret hur han än vrider sig.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.