Livsstil

Kärlek, ordbajsning och rabarberpaj

11205499_10152689424156991_2343128891369045859_n

En bra dag. Jag har sovit gott och sen har jag bara gått och längtat och längtat att klockan skulle bli 16 så jag visste att sjömannen skulle komma hem. Han kom förbi västra hamnen och visade upp sig , pratade innan han körde igen och jag gjorde mig klar för jobb. Det är lycka att få se sin snygga sjöman igen. 

Eller jag och syrran höll på montera min nya dekal på bilen och förhoppningsvis är det ingen som försöker ta mig bakifrån med bil igen. Så att jag slipper beställa ännu en ny dekal.

Sen gick vi upp, jag tog mig en svag kaffe och magen blev inte kaos. Its a hallefuckinglullejah moment. Och vi beställde lite bra att ha saker från gymgrossisten. Det blev nytt BCAA för mig och sjömannen och så hamnade det visst 2 par nya träningshandskar. En liten morot till att vi kanske tar oss till gymmet oftare och mer regelbundet?

När jag kom till jobbet låg det rabarber framme. Kollegan hade plockat i dag så det tycktes väl att jag skulle ge mig på att baka även i natt. Så nu har jag googlat och freestylat lite med min första rabarberpaj. Det blev en smulpaj, rabarber utan vetemjöl och kokosflingor. Vi får helt enkelt se om jobbet har fått stora magproblem eller om den gick att äta.

Känns fel att jag inte myser med sjömannen. Det är ju för fan skedar onsdag i dag men jobbet kallar. Men i morgon när jag vaknat blir det att packa in i bilen och köra ner till honom med kamphundarna och se hur långt dom kommit med tältet och fått i ordning vid vagnen. I morgon, eller för mig blir det fredag, som vi flyttar in på heltid i husvagnen för ett par månader. Mys.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maggan 7 maj, 2015 at 08:59

    Jag tror du håller på att byta yrkeskarriär, hehe… Snygg pik av kollegan att lägga fram rabarber!

  • Reply Mirre 7 maj, 2015 at 21:43

    Ohh så gott med rabarberpaj

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.