Chanel, Prada & Gizmo

Sömn, packning och galna kamphundar

DSC_1058

 

Godkväll du fina fredag. Långfredagen har verkligen bjudit på underbart väder, god sömn och packning. Jag har packat 2 lådor till, tagit ner tavlor och lite inrednings detaljer från väggarna. Nu känner man verkligen av att det är flytt på gång.

Då vädret har varit helt perfekt har jag mellan sömnen och packningen varit på 2 längre promenader med kamphundarna och dessa kamphundar lyckas fan få de mest tråkiga promenaderna att bli de bästa. I dag har kamphundarna:

– Ätit fågelbajs och jag har vrålat över hela limhamnsfältet hur äckliga dom är.
– Jagat massa fåglar.
– Jagat motionärer och cyklister( Läs Gizmo)! Han tror minsann att det är okej att jaga dom , dom vill inte leka.
– Alla 3 har slickat rent x- antal påskärringars ansikten och fått en och annat barn att börja gråta för att deras fula sminkning var förstörd.

Gizmo har hjälp mig att packa. Hur han tog sig i banankartongen vet jag inte men han satt fint där. Han lyckades ta sig ur innan jag hann fotografera. Så nu har jag snyggat till mig , tagit på mig gårdagens klädsel och fått på ansiktet. Kamphundarna har fått mat och en längre promenad och jag suger på en latte med skön musik i bakgrunden. Väskan ska snart packas och jag laddar upp för natt 1 av 5.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 3 april, 2015 at 19:11

  Haha, visst förgyller gullegrisarna livet! Glad Påsk på dig!

  • Reply tommytott 3 april, 2015 at 23:48

   Verkligen. Aldrig en tråkig stund med dessa kamphundar! 😀

   Glad påsk till dig med!:)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.