Livsstil

Långfredag, nattjobb och motljus

DSC_1038

 

Goodmorgon långfredag. I dag är väl en extremt lång dag? Jag skulle ju försöka sova länge i dag då jag går på mina nätters jobb och gissa vilka som väckte pappsen klockan 7 ? 3 galna kamphundar som tyckte det var tid att gå ut trots att dom gick ut för natten strax efter midnatt. Sov någon jävla gång haha! 

Det var ju bara att få på sig kläderna och ge sig ut, utfodra de små liven och sen la vi oss igen och vaknade vid 11.30! Underbart.  Så nu är jag uppe, dricker en latte och kamphundarna har fått varit ut i det härliga vädret.  Jag ska väl försöka få i min frukost/lunch och sen tänkte jag städa lite och packa lite smått innan jag försöker sova någon timma till.

Hur har ni det i dag ? Hur firar ni eran påsk? Det är ett galet härligt fotoljus i dag, fixade fotot ovan i motljus men mer fotograferande än så här blir det nog inte i dag. Jag behöver min skönhetssömn inför jobb.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 3 april, 2015 at 13:54

  Härligt att gå o lägga sig igen när huliganerna fått sin morgondos…

  • Reply tommytott 3 april, 2015 at 13:59

   Oerhört skönt! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.