Livsstil

Sömn, slickad i näsan och fullt upp

DSC_5791 (kopia)

 

Så skönt det var att sova i ett par timmar och vaknar upp av att Chanel slickar mig i näsan .. Mysigt, verkligen ett härligt sett att vakna på.  Kamphundarna är rastade och jag dricker nu en latte till och funderar på vem som är ägaren till den asasnygga lamborghini´n som är parkerad på gatan. Nästan så jag är sugen på erbjuda hen min och sjömannens kropp emot den bilen haha!

Nu när jag vaknade och kollade kalendern så kan jag bara konstatera att jag måste skärpa mig med maten och hoppas på att jag kan sova gott på dagarna för de kommande veckorna är inte lugna, det är massor av jobb, planeringsdagar och annat kul .. Dessutom, det är ju bara en vecka kvar tills sjömannen kommer hem och jag får skeda .. Its a hallefuckinglullejah moment!

Så det händer just nu inte något utöver det extra. Jag lägger mycket tid på att vila kroppen, försöka sova , mysa och aktivera kamphundarna och sen läggs en hel del tid på hemmet och att försöka lära mig designande. Jag ser så fram emot ny design och att starta upp bloggen och hemsidan enskilt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.