Livsstil

Trög bög, galen och världens bästa webbdesigner

10271507_1024116734300304_8464750142503637056_n

Natt 1 av 5. I can do it och just nu dricker jag en stor kopp kaffe, det kommer bli en lång natt och om drygt 7.5 timmar får jag köra hem och hångla med kudden.

Designandet av hemsida och den nya blogg designen går framåt. Jag pillar på för fullt , det blir massor med fel och det blir en hel del rätt. Blogg designen går smärtfritt, den kommer bli extremt enkel till en början tills jag känner att nu ska det slås på stort. Hemsidan går framåt och jag pillar på och har gjort det mesta själv, upplägget och viktiga saker hjälpte världens bästa webbdesigner mig med och Alexandra måste ha ett tålamod som jag vet inte vad, för jag mailar henne frågor och får hjälp. Jag gör som hon säger men ändå får jag inte de ändringar jag gör att synas. Vad gör jag för fel?! Skjut mig.

Det är lite småfix kvar på båda designerna som jag stör mig oerhört mycket på. Designen till hemsidan är den som tar tid och krånglar. Blogg designen är så gott som klar, jag behöver bara assistans att få bort en viss störande sak , det är säkert hur enkelt som helst , men för denna ej så kunniga bög inom webbdesign så är det svin svårt. Men hej .. Jag försöker lära mig och det går faktiskt att lära gamla hundar att sitta, nästan smärtfritt dessutom 😉

Det måste ligga en förbannelse över mig som gör livet surt när det kommer till webbdesign haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.