Fibromyalgi

Söndag, en sliten kropp och längtan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndag och helgens jobb är avklarat och det är jag så glad för. Otroligt glad och så glad att få komma hem och pusta ut och faktiskt bara släppa allt och när jag kom innanför dörren så brast det och tårarna rann. I dag är det ingen rolig dag att vara Tommytott på. Värken i kroppen och att dras med en kropp som känns som att den är betydligt mycket äldre än vad den är p.g.a värken är fan inte kul, men jag ger inte upp, utan försöker så gott jag kan hålla humöret upp .. Men att låta tårarna komma var välbehövligt.

Jag har hoppat i mjukis byxorna och rastat och utfodrat kamphundarna. En maskin med tvätt är i gång, diskmaskinen är tömd, fylld och i gång och soporna har jag varit ut med. Lite pappkartonger som jag får ta i morgon och sen blir det bara slappa och bara mysa med kamphundarna , bara dom och jag och längta tills sjömannen kommer hem på onsdag, den varma famnen behöver jag om något nu.

Annars tycker jag bloggen är svintråkig. Jag hinner inte lägga ner lika mycket kärlek på den för det är mycket i livet just nu, men så får det helt enkelt vara och snart är jag på banan igen. Något glädjande är ju att våren visar sig allt mer och mer, att knopparna har spruckit upp och det börjar bli grönt på buskar och så smått på träden gör ju att det spritter i kroppen på en och hoppet om att värken ska lägga sig mer och mer i takt med att graderna utomhus ökar ..

Och ni är för övrigt helt underbara .. Ni glömmer väl inte att följa bloggens facebooksida Tommytott?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Matilda 3 april, 2016 at 23:26

  Jag tycker bloggen är jätteintressant. Inte alls tråkig. Du har verkligen ordets gåva.

  • Reply tommytott 4 april, 2016 at 08:53

   Tack så mycket , det värmer otroligt ! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.