Livsstil

Helgjobb, Manbox och jobb beslut

Vet ni vad jag har lyckats med? Detta är 3:e dagen i rad som jag glömmer tvätten i maskinen och alltså har jag fått tvättat samma tvätt 3 gånger , för att tvätten doftar inte direkt hallon när den legat blöt en hel dag i maskinen .. Ekonomiskt och normal? Hell no !

Det är helgjobb och morgonpass hela helgen. Jag hatar det, att kliva upp 05.20 för att hinna med allt är fan inte ett dugg upphetsande och att hinka i mig den mängd kaffe jag har hinkat i mig under morgonpassen är fan inte heller hälsosamt. Min gump är fan inte lyckligast i världen. Men jag är hemma och myser med kamphundarna och jag håller på lagar mat. Det pullade köttet ( pulled pork ) är i ugnen och jag ska snart koka bönpastan. Är inget jätte fan av detta köttet, men jag tänkte jag kunde vara ekonomiskt på något sett och fixa ett par matlådor som räcker ett par dagar, att jag sedan får äta samma maträtt flera dagar i rad. Ja det må så vara, men då slipper jag ju oxå ställa mig och laga massa mat. För det finns ju fan inget tråkigare än att laga mat och äta själv. Tur sjömannen kommer hem på onsdag, så jag både får ligga och få middagssällskap 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går trillade den efterlängtade månboxen in i postboxen. Dock får jag faktiskt säga att jag är rätt missnöjd med innehållet denna gång. Visst det är nyheter, men lite tråkigt innehåll. Och speciellt det där presentkortet från outfittery, vem använder dom ? Jag tycker dom kan byta ut det och inte skicka med det i varje box. Det börjar bli extremt uttjatat att varje gång få hem presentkortet som aldrig kommer användas.

För övrigt så har jag bestämt mig gällande jobben. Vilket jobb jag ska välja och trots att det är ett tag kvar, hela April på att bestämma mig så har jag tagit beslut och väljer att i början på Juni att återgå till psykiatri jobbet, då kroppen faktiskt säger i från och jag väljer att följa vad kroppen mår bäst av!  Det känns både bra och riktigt jävla trist. Jag saknar kollegorna på gamla jobbet som fan och jag kommer sakna kollegorna på det nya jobbet, för det laget jag är i på det nya jobbet är fantastiska människor som jag har kommit nära på extremt kort tid. Men beslutet känns bra både i magen och att det bästa av allt är, att jag och sjömannen åter igen kommer få mer ledighet tillsammans. Sist han var hemma hade vi 3-4 hela dagarna ledighet tillsammans på 14 dagar ! I don´t like!

Nu vrålar magen efter mat och jag måste stretcha min stackars kropp. 2 dagar promenad har resulterat i träningsvärk haha! <— lat kille?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.