Fibromyalgi

Skratta eller gråta ?!

Ja mina kära vänner. Jag vet inte om jag ska skratta eller om jag ska gråta, men som min nya chef sa till mig i dag – Nu måste du väl ha fått hela årets otur så det räcker och blir över?! För i torsdags sa läkaren på akuten till mig att när spänningen i nacken börjar ge med sig och chocken lagt sig så kan du bli sjuk.

The man cold slog till med full kraft och gav mig en rejäl käftsmäll. Det började i går efter att jag somnade på eftermiddagen och vaknade upp med att näsan öppnat sig som en kran. I dag har bihålorna irriterat lite och nysningarna ska vi inte tala om. Att nysa med en ond nacke är ungefär lika upphetsande och skönt som analsex utan glidmedel. Smärtsamt kan man säga!

Totten, killen med maximal otur och troligen just nu ett av sveriges sämsta immunförsvar. Men jag ger inte upp, utan jag försöker mota förkylningen så gott jag kan och har fått i mig varmt citronvatten, alvedon, omega 3, maxdos D-vitamin, algtabletter och jag klunkar i mig nyponpulver för att maxa c-vitamin intaget och det är ju även antiinflammatoriskt.

Och något som verkligen gör sig påmind extra mycket när kroppens immunförsvar är sämre är min fibromyalgi. I eftermiddag rann tårarna av smärtan i lederna, men en varm dusch och mycket vila gör att jag nu känner mig lite gladare i kroppen, värken är lite lindrigare och jag hoppas på en god natts sömn.  Och ja, den där träningen känns så extremt avlägset att det inte är sant.

Så det var en snabb uppdatering.  Jag hoppas som sagt på en god nattsömn och att jag vaknar upp lite piggare i morgon och laddar upp för att börja på det nya jobbet och köra gärnet 15-23.30! Jag är så extremt laddad och ser fram emot detta – nu kan det väl för fan bara gå och ett håll och det är frammåt.

Stay positive!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kenneth Weber 1 mars, 2016 at 05:42

  Som jag lärt känna dig,så det berget du bestiger är väldigt högt,men en kille fixar det o mycket till kram till dig.))

 • Reply Kenneth Weber 1 mars, 2016 at 05:43

  En kille som du skall det stå.

 • Reply Margareta 1 mars, 2016 at 17:07

  Krya på dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.