Livsstil

Söndag morgon

Godmorgon solstrålar. Vart fan är solen och vart är värmen ? Jag hade som önskemål om att det skulle vara strålande sol och lite varmare ute i dag när jag vaknade men det kunde jag ju bara glömma. Självklart fick vi ingen sovmorgon i dag heller, eller jo lite längre fick vi sova  .. 07:50 gnäller Gizmo och protesterar ordentligt, tydligen var det morgon och för honom ska han ha mat direkt och komma ut. Hur fan orkar den hunden?!

Söndag, kamphundarna är utfodrade och rastade. Jag har gjort mig varsin latte till mig och sjömannen och vi sitter nu framför varsin dator. Sjömannen sjunger och jag försöker vakna till liv. Söndagens planer är att kolla in vart lägenheten vi sökte i går kväll ligger, kanske ut och springa en runda, ev en runda på Emporia och kolla på Zara om nya mjukisbyxor till mig och ikväll ska vi kanske spela bingolotto. Min sista lediga dag och i morgon är det ny vecka och jag har den turen att jag ska jobba 6 av 7 dagar. Giv mig styrka haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.