Livsstil

Matvägrande hund, handledsskydd och vrålande kärring

DSC_5462

 

I dag på morgonen vägrade Chanel äta. Hon luktade på maten och vände sedan om. Jävla tramsa, men hon äter väl när hon är hungrig. Hon har sånna perioder där hon är tramsig i maten men jag hoppas innerligt inte att det är löpperiod på gång för henne.

Jag vakande till vid 11 tiden av att jag inte kunde röra vänsterhandled och rörde jag den så kom nästan tårarna, så jävla ont och denna smärta har jag aldrig upplevt, inte så pass ont att jag inte överhuvudtaget vill röra handen. Men jag fick ta på handledsskydden , ut med kamphundarna och sen la vi oss och sov igen.

Torsdag och det är sista natten innan jag har 2 dagars ledighet. Ska bli skönt, men jag ska leka husfru och tvätta i morgon mellan 12-14. Jag hade inget val än att ta den tiden då det inte fanns någon tidigare tid. Så vi får väl se hur den tvättningen går, jag lär ju knappast veta vart jag har röven då jag går av på morgonen och bara får sova någon timma haha!  För övrigt vaknade jag av att en kvinna på en gård bredvid stod och vrålade på sin dotter , för hela Malmö om hur trög hon är. Jag hade god lust att öppna fönstret och vråla tillbaka att hon i framtiden antingen bör ta den i röven eller använda kondom så hela Malmö slipper höra hennes hemska röst.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Madde 14 augusti, 2015 at 10:29

  Hej, tycker du att det hjälper med handledsskydd? Jag har också fibro och konstanta problem med smärta i handlederna och skaffade ett par för bara någon vecka sen. Tycker dock inte att det hjälper utan jag får snarare mer ont av det handledsskydd som jag har.
  Mvh Madde

  • Reply tommytott 14 augusti, 2015 at 21:02

   Hej Madde! I början tyckte jag det gjorde ondare , men det var väl för att jag inte var van vid att ha något som stöttade och gjorde att jag inte kunde böja lika mycket! Vilka handledskydd har du ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.