Livsstil

En fantastisk kväll

img_5691

Så är this old fuck vaken igen. Jag vaknade vid 8 och gick ut med kamphundarna och sen kröp vi ner i sängen igen. Denna gamlingen kom hem vid 02.30-03 tiden ca. Det var födelsedagsfirande av underbara Aicha. Först hem till henne, vin och invänta att resterande ska komma. Var bara Veronica och Aicha jag kände tidigare, men Daniel och Melle är 2 helt fantastiska människor.

Jag har nog aldrig skrattat så mycket i en taxi bil påväg till Restaurang Mando. Jag har hört mycket bra om maten på Mando, men tyvärr var hamburgarna så torra och tråkiga, det kändes som dom glömt något. Men vi blev mätta och sällskapet var fantastiskt. Efter restaurangbesök skulle vi ut och denna gamlingen har inte varit ute på evigheter och denna kväll blev det inte bara ny restaurang utan även nytt ställe, Moriskan i folkets park. Jag visste inte ens att det var ett uteställe. Blandade människor, jag kände mig felplacerad men kvällen var riktigt rolig och det bästa – lugnt med drickat så jag är inte ens bakfull i dag. Tusen tusen tack för en fantastisk kväll, Aicha, Veronica, Melle och Daniel.

Jag har även semester ikväll och i morgon , många semesterdagar kvar att ta ut så jag tog ut 3 nu och det känns så skönt. Speciellt i dag då Gizmo är lite hängig, inte sig själv så vi kör städ och mysdagar här hemma och vila upp oss tills på onsdag så sjömannen kommer hem igen. Och så är det detta med att välja sina fighter. Livet med fibromyalgi är inte enkelt och som vanligt efter jag varit ute så värker hela kroppen , men vet ni ? Det är ett aktivt val jag gjort och när man sällan går ut ( läs 2-3 gånger per år ) så är det värt att vakna upp med hemsk värk.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.