Livsstil

Söndag, tråkig blogg och mycket att göra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndag morgon och det är inget annorlunda, jag är trött som fan , kamphundarna vaknade tidigt och ville ut och i dag är jag kanske lite tröttare än igår då det är sjukt jobbigt att hålla ögonen uppe och latten går till och med segt att få i sig ..

Det är riktigt skönt väder ute i dag, trist bara att jag inte har möjlighet att ta med mig kamphundarna på en längre promenad och lek i pildammarna för att trötta ut dom riktigt. Det blev en lite längre promenad nu på morgonen, men jag hade gärna velast nu när solen visar sig och temperaturen är behaglig att trötta ut de små liven riktigt, men jag har ett kvällspass inbokat på sjukhuset ikväll!

Ja bloggen är lite trist just nu, men det beror oxå på att det händer så mycket roligt, mycket jobb och mycket jag inte kan skriva om ännu .. Jag vill helst skriva ut det, men vafan, tänk om något av det skiter sig? Då vill jag inte stå där med svansen mellanbenen, skämmas och svära över hur dum huvudet jag var haha!

Nu fortsätta på kaffet, få i mig någon frukost och kolla in lite bloggar. . dessutom bara 4:a dagar kvar tills jag får hem hunken, sjömannen himself. Det är det bästa av allt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.