Livsstil

Helgen når sitt slut, bomb i magen och roliga mail

image

Söndag kväll och här ligger jag och försöker lägga på the sexy face med hår under armarna och en hårig bringa och en mage som det just exploderat en bomb i ? Ja nu när ärren efter operationen verkar ha läkt ihop helt kommer det ju lägligt att ta fram engångsrakhyvlarna och troligen få Malmös-blod-bad-i-duschen och hopppas på att kulorna inte trillar ur påsen lagomt till onsdag då sjömannen kommer hem!

Helgen har gått svinfort. Vart tog den vägen? Jag hann inte riktigt med där känner jag. Och ikväll när jag ska gå nattrundan med kamphundarna, så när jag böjer mig ner för att plocka upp de 3 små liven eftersom dom inte fixar trapporna så smäller det till i magen. Helvetesjävlakukhelvete vrålade jag i trapphuset och trodde i mitt stilla sinne att något brast eller att eventuellt vattnet har gått och skulle börja sippra från gumpen!

För övrigt så avslutar jag helgen genom att maila expressen då det är uppenbart att en kvinna tydligen vill ha lite medialt ljus genom att kopiera texter från Meekatt. Skamligt, att man inte skämms. Sen har jag fått roliga mail själv om eventuellt svinroliga samarbeten nu i vår .. Oh lord, detta är ju fan lycka!

Vi hörs i morgon!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.