Livsstil

Söndag, värkhelvete och farsdag

image

Goodmorning sunshine! En svin kass mobilbild bjuder jag på i dag, jag förstår inte varför jag inte lyckas ta en sån där klitchig spegel bild med kameran. Det går bara inte. Jag är trött som ett helt ålderdomshem, tänkte skriva H-hus men jag orkar med inte massa hycklande människor , så ålderdomshem passar bättre. Jag har så ont i mina fotleder och högerfot har jag ont även uppepå foten!?

Jag har sovit svin kasst, för så fort jag vridit foten så har jag vaknat och vrålat av smärta. Men hej, nu är jag vaken, det är söndag , kamphundarna gav mig lite sovmorgon och solen skiner.  I dag ska jag försöka få ordning på hemmet, spela in en videoblogg, ta outiftbilder med syrran och så ska vi spela Bingolotto och äta middag här!

I går bloggade jag inte alls, ångest deluxe. Men jag hade date med Annica, vi var på tropikmässan och tittade och när jag ändå var på samma ställe så blev det även blogg och familjemässan. Mycket trevligt, träffade många godingar men jag saknade även många som av en eller annan anledning inte var där!

Farsdag. Den där dagen är här och för er som inte hängt med här inne så länge kanske inte vet att jag inte haft kontakt med min far på 7 år. Jag vet, det är galet, men jag får väl ändå skicka iväg ett sms och önska honom grattis på farsdag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fredrik 8 november, 2015 at 10:46

  Hoppas att du får en fin dag och att din värk släpper! 🙂 Kramar!

  • Reply tommytott 9 november, 2015 at 11:01

   Tack vännen, värken har släppt men den dras jag ju med varje dag men nu är det lite bättre! 🙂 Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.