Livsstil

Söndagsmiddag, krönika och satan himself

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndag kväll och ljuvmusik strömmar ur högtalarna, ljus är tända och jag har hällt upp lite vin och bara är. En god middag har det blivit, kycklingfilé, tomat , gurka och brysselkål. På båten under julen fick vi brysselkål till huvudrätten den 25 och jag jublade som ett barn på julafton. Det är såå gott!

Så när jag var på Ica här om dagen så sålde dom brysselkål i påse för 10 kr och denna bögen köpte fan bara 1?! Hur dum i huvudet är jag inte? Jaja. det går ju inte åt extrema mängder när man är ensam hemma så jag frös in allt och tar fram när jag känner ett extra sug. Får helt enkelt ge mig iväg och se om det fortfarande är superbilligt och bunkra upp så vi har hemma ett tag framöver!

Jag njuter av ledigheten, har börjat skriva krönika och svär över att jag inte införskaffat mig word program till macbooken, lyssnar på härlig musik och bara är och fortsätter räkna ner, 4:a dagar kvar tills jag får skeda sjömannen igen!  Ja och så har jag konstaterat att den enda manliga medlemmen av kamphundsligan inte är en hund, utan satan himself. Seriöst, Gizmo bör snart tröttna på att höra sitt egna namn och jag längtar tills han lämnar 2 års trotsen och unghundsåldern och faktiskt blir en normal, lugn hund. Gud, giv mig styrka .. eller mer vin!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Margareta 3 januari, 2016 at 20:11

  2-årstrotsen? Blir normal? Vår skrutt är 4, har inte märkt nån förbättring…

  • Reply tommytott 3 januari, 2016 at 20:18

   haha .. Ja! De andra 2 blev “normala” när dom kommit ur 2 års trostsen, men jag misstänker att den här psykos herren aldrig kommer bli normal! Gud hjälpe mig, jag borde få ekonomiskt stöd för hans psykoser haha!

 • Reply Annapanna 4 januari, 2016 at 20:51

  Åh ja… Brysselkål is da kål asså 😍 Min kombo är alltid med svartvinbärs gelé 😍😍😍 trist bara att rumpan visslar efter brysslandet 😂😂😂😂

  • Reply tommytott 4 januari, 2016 at 21:16

   haha ..Jag åt brysselkål även idag och troligen blir det lite i morgon med! Jag är nog fan lite besatt haha!

 • Reply Twiggy 4 januari, 2016 at 22:03

  Kyckling måste seriöst vara en av de godaste saker som finns att stoppa i munnen! Nomnom 😀

  • Reply tommytott 5 januari, 2016 at 03:05

   Ja kyckling är fruktansvärt gott!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.