Livsstil

Mycket jobb, bilfix och stadsliv

När dygnets alla timmar inte räcker till.

Det har varit en hektisk och fullproppad vecka och jag har knappt träffat min älskade sjöman och kamphund, men så är livet ibland även för mig och jag tar på mig jobb som gör att jag knappt är hemma. Så i går när jag gick av så konstaterade jag, att på 10 dagar att jag arbetat 85.3 nätta timmar och sömnen har som sagt inte varit prio och det bästa. Men nu är det 2 dagars ledighet innan jag kör i gång med jobbet igen. Tyvärr är det även så att sjömannen ska iväg till jobb på onsdag.

Vi har spenderat tiden i husvagnen och nu är vi hemma i Malmö igen.  Älskade, älskade Malmö. Stads liv när det är som bäst. Värmen håller i sig men idag är det ingen strålande sol men lika varmt ändå. Det är kvavt och det känns som åskan och regnet hänger i luften. I dag vaknar man upp till ännu en nyhet om en skjutning här i Malmö och denna gången är det bara någon km från där vi bor. Ska skiten börja igen eller är det bara en tillfällighet som avlossar skott igen? Vi får helt enkelt se.

I går när jag kör till jobbet så börjar en varningslampa lysa och jag blir så jävla nojig igen och började direkt googla när jag kom fram till jobbet och det är något med däcken. Helvetes jävla mög vrålar jag. Mitt arbetspass går, jag kollar instruktionsboken och då visar det sig att det är sensorer i mina däck som varnar när det är mindre luft och tryck i något däck så vi pumpade däcken efter vi varit ut och sagt grattis till svärmor på morsdag och vet ni vad? Jag lyckades fan släcka lampan själv och manligheten i min steg minst 7 grader.

Nu dricker vi kaffe, lyssnar på musik och funderar på vad dagen har att erbjuda. Tanken var att vi skulle köra till Ystad och träffa vänner som vi inte träffat på flera år, men barnen skola och fotbollsträning gör att vi får ta det en annan dag. Så i dag har vi inga planer alls mer än att jag ska försöka tvinga sambon att han ska ta några nya foton på mig när och om vi ger oss iväg ut, behöver lite nya bilder till de sociala medierna. Dessutom tycker jag färgen på tröjan är så sjukt snygg så det behövs lite nya fancy foton.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.