Livsstil

Sovmorgon, byggare bobs för ett jävla liv och en vanlig tisdag

När man tar sovmorgon.

Tisdag och i dag blev det sovmorgon. I dag vaknade jag inte innan klockan 06 utan slog upp de melerade ögonen vid 6:45 och kände att detta är fan rekord. Sen jag gick av mitt nattpass så har jag inte sovit längre än 06, men oftast vaknat där vid 05 av mig själv. Jag hoppas detta håller i sig nu när jag börjar jobba dag på det nya jobbet nästa vecka, för det hade ju varit drömmen att komma till nya jobbet , pigg och som en människa i alla fall? Haha.

Byggarebobs för ett jävla liv utanför fönstret. Vi har ju inte bara haft vattenskada i lägenheten, det har nämligen stått en byggställning runt hela huset en längre tid, då dom monterat solceller på taket men nu verkar det som att skiten ska rivas och ja det låter ju som fan, men det får det gärna göra för det ska bli skönt att bli av med den.

Tisdag och varken jag eller kamphunden har planer för dagen. Eller kamphunden kör tydligen på ett vinnande koncept och kör på samma koncept som i går, att ligga så nära ( helst på ) redan från morgonen. Så ja, vi får väl se vad dagen har ett erbjuda. Jag ska i alla fall vika tvätten som ligger i torktumlaren ( orkade inte ta tag i den i går ) och sen får jag väl kanske renbädda sängen. Men annars .. inga planer alls.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.