Livsstil

Sovmorgon, matvägran och träning

En matvägrande hund.

I går kväll svor jag som satan över att jag hade borstat tänderna, varit ut med Chanel för sista rundan och inte varit och lagt på mer pengar på bilen och att jag skulle behöva kliva upp så jävla tidigt bara för att betala den jävla parkeringen. Men sen kom jag snabbt på (tack som fan Camilla ) att jag hade laddat ner appen parkster och där i kunde jag ju även betala boende parkeringen och så slipper man en lapp i bilen, så starta appen, knappa lite och så betalades parkeringen. Älskar´t!

Så i dag tog jag och kamphunden sovmorgon. Vi har haft ett bråk i dag på morgonen hon och jag. Sjömannen är ju på jobb och nu ska det köras i gång med tramsandet med matvägran. Jag vägrar dalta med henne utan jag blir förbannad och tycker hon är tramsig, hon fjäskar och tror att vi är bästa kompisar. Så nu får hon helt enkelt bara äta när hon känner för det. Jävla trams.

En maskin med jeans är i gång, jag har fixat en latte och håller nu på gå igenom mailen. Det är fullt upp och i eftermiddag ska jag nog försöka få in ett träningspass, jag funderar på om jag ska ta en promenad, en löprunda eller en tur till gymmet.  Jag har plockat fram hamburgare från frysen, så i dag blir det hamburgare och sallad , troligen både till lunch och middag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.