Livsstil

Nyklippt, stan och sen lunch

En sen lunch.

Jag bestämde mig för att ta mig en promenad, koppla in hörlurarna och bara promenera. Jag måste ju ut och röra på mig för att hålla fibromyalgi-monstret på behagligt avstånd. Så jag drog i gång musiken och så traskade jag in mot stan utan något mål. Jag hamnade vid södervärn och där gick jag förbi en frisör som fick snygga till sidorna på mig så håret inte är jämnlångt över hela huvudet. Nöjd traskade jag vidare mot triangeln för att inhandla en present till en vän, när jag går där och tittar, läser så inser jag att jag började få en jävla jobbig huvudvärk och att texten var lite jobbig att se, helvetesjävlak*k, jag glömde glasögonen hos frisören.

Jag betalar och snabbar mig tillbaka och mycket riktigt, där låg dom fint på en hylla och väntar på mig. Frisören sa, antingen var du missnöjd med klippningen eller så nöjd med tanken på vilken fart du skuttade ut från salongen. Jag bara log, tackade för mig och traskade skamset med svansen mellanbenen ut.

Väl hemma rastar jag kamphunden och började med denna sena lunch som jag trycker in i huvudet. Nu ska jag äta upp,  hänga upp jeansen och köra i gång en ny maskin med jeans och svara på lite mail, skriva klart ett samarbete och skicka iväg för granskning. En bra ledig dag med massa jobb i sociala medier.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.