Livsstil

Ledsen kamphund, jobb och tv

Att få tiden att gå.

Dagens arbete har gått i ett och jag har faktiskt inte haft ett så jätte sug på att gå hem efter jobbet. Dessa dagar då sjömannen går på jobbet kan toppa listan på 10 saker jag verkligen avskyr, det första dagarna han är borta är verkligen fruktansvärt och att veta att han är borta 3 veckor i stället för 2 gör ju inte saken bättre, men jag får helt enkelt göra det bästa av situationen.

Ja har meddelat jobbet att är det kris på folk så får dom mer än gärna ringa mig så jag kan komma in och jobba extra så att dagarna går snabbt, så nu hoppas jag innerligt att jag blir inringd och att dessa veckor består av massor av jobb. Har ni kris på personal och jag har jobbat där tidigare, CALL ME!!  Jag ska dessutom försöka strukturera upp träningen, kosten och skärpa mig med intaget av Glutamin.

Så nu har denna dagen snart sprungit iväg. Jag och kamphunden har bäddat ner oss i sängen, jag hämtade datorn för att gå igenom mailen och uppdatera lite snabbt här inne att jag lever och har hälsan i behåll även om sinnestämningen är lite lägre än vanligt. Jag är ledig torsdag och fredag om jag nu inte blir inringd på jobb, blir jag inte det så ska jag försöka lägga ner lite extra krut på bloggen och mina sociala medier.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.