Livsstil

Stadsråtta, min födelsedag och söndagsfix

Det blev en fantastisk födelsedag. Det var bara sjömannen som saknades och hade han varit hemma hade den varit helt, helt perfekt. Men den blev riktigt bra ändå. Jag cyklade ner till Svedala och överraskade hos lillsyrran där min stora syster från norr var. Vi drack bubbel , skrattade , busade med barnen och bara njöt av solen som kom fram då och då. Sen kom Yasmin, Fredrik och Filip på besök. Vi grillade och Yasmin hade gjort en svingod tårta.

Efter ett par timmar behövde jag bege mig på cykeln hem till stugan igen för att hundarna inte skulle vara ensam alldeles för många timmar och det var den värsta cykelturen jag gjort, för helvete vilken vind. På vissa ställen i det öppna skånska landskapen så kändes det som jag trampade och trampade men stod kvar på samma ställe. Men jag tog mig hem och möttes av glada hundar, jag svirade om till badbyxor, klädde av spabadet och hällde upp ett glas rosébubbel och sen var det gött att krypa ner i ett 37 gradigt spabad. Perfekt avslut på födelsedagen. Den här nyblivna 36 åringen låg i sängen innan klockan var 21:30 haha.

Tillbaka hemma i stan.

I dag efter jag mornat mig i sängen och haft morgonmys med hundarna så klev jag upp och packade, gjorde morgonbestyr och fixade både med spabadet och poolen så var det tid att ge sig iväg hem till lägenheten igen. Det var ju tid att fixa matlådor , köra i gång tvätten inför allt jobb framför mig.  Det blev ett kort men bra besök i stugan denna gång. Samma blir det bästa helg tyvärr, det är många och långa dagar på jobb ,intensiva jobbveckor direkt för mig.

Hur har er helg varit?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.