Livsstil

Visa röven, fredag och osäkra planer

När jeansen spricker och jag visar hela röven.

I går körde vi ju på en massa ärenden och gissa vem som sprang på blanda annat Mobilia och visade upp hela röven? Jo jag . Mina byxor var antingen redan spruckna eller så sprack dom när jag satte mig i bilen, men där sprang vi runt och helt ovetandes om att jag visade upp gumpallan.  Jag uppmärksammade detta när vi kom hem och vi skulle gå  och posta ett brev samt hämta ut ett paket till mig .. varsågod hela Malmö, den är liten men naggande god.

Det är fredag och vi vaknar upp till regnet som öser ner. Vädret är verkligen ostadigt och oerhört svängande just nu. I Går var det högsommar med 25 grader ute och i dag är det så grått som det kan bli, regnet öser ner och det känns ju i kroppen med dessa väderomslag.

Tanken var att vi skulle köra ut till stugan ikväll, men jag känner lite så här att regnar det så kan i lika gärna stanna hemma i lägenheten och mysa. Så vi får helt enkelt se hur planerna blir, men just nu känner jag inte alls för att packa för att köra till stugan ikväll faktiskt.

Fredag och vi har inga planer alls, förutom att hjälpa en vän ikväll och så besluta huruvida vi blir hemma i stan eller kör till stugan.

Vad har ni för fredagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 26 september, 2023 at 18:51

  Förlåt men när jag föreställer mig hur det ser ut när du visar röven där så asgarvar jag 🤣

  • Reply tommytott 12 november, 2023 at 08:49

   Det kunde hända haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.